video3

video3

video

video

foto

foto

cinematography2

video2

Om A Media

A Media är en reklambyrå som bildades 2009 av Andreas Andersson. Andreas har varit anställd i reklambranschen i flera år men bestämde sig för att etablera ett eget mediaföretag. Sedan starten har företaget haft en massa spännande och omväxlande uppdrag. Företaget startade sin verksamhet i Mora men har numera sin verksamhet i Falun och är etablerat i hela Dalarna. Tanken med A Media var från början att främst erbjuda video och fototjänster. Dock har företaget utvidgats till att även erbjuda tjänster inom webbutveckling och ljudproduktion. Vi erbjuder bland annat reklam i form av reklamfilm och trycksaker men även ljudproduktion och websidor för wordpress. Vi är ett litet företag med ambitionen att producera produkter av professionell kvalitet och ge dig som kund en personlig service.

Målsättning

A Medias målsättning är att kunna erbjuda professionell service och högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Med ett varumärke som förknippas med kvalitet och trygghet vill alltid ha 100% nöjda kunder, och vet att den bästa marknadsföring som finns är en nöjd kund.

Teknisk utveckling

Vi är beroende av teknik för att utföra våra uppdag. Dagens teknikutvecklig går med en rasande takt. A Media utför alltid sina uppdrag med den senaste tekniken och försöker alltid följa utvecklingen för att kunna skapa innovativa, moderna produkter. Vi är nytänkande och ser alltid till att ha tillgång den senaste tekniken.