video3

video3

video

video

foto

foto

cinematography2

video2

A Media Videoproduktion

Vår specialitet är film och videoproduktion. Det var också inom videoprodukton som A Media grundades. Vi är ett litet och mångsidigt företag som jobbar för att skapa bästa resultat oavsett budget. Vi gör allt från stora till små produktioner och värnar för att just ditt budskap når fram på bästa sätt. A Media har genom åren medverkat i flera större dvd-produktoner. Vi gör allt från reklamfilmer, och dokumentationer till informationsfilmer och kortfilmer. Vi kan givetvis leverera video för de allra flesta visningssituationer och ändamål såsom t.ex. blu-ray , web och mobil. Vi kan också hjälpa dig med ditt befintliga videomaterial.

Teknik

Alla våra produktioner görs i full hd-kvalitet i 1080p videoupplösning för att du ska få en så bra produkt som möjligt. Vi behärskar och använder ett flertal professionella mjukvaror för video såsom final cut studio, avid symphony och adobe cs-serien.

Exempel på tjänster

Reklamfilm

Vi skapar moderna reklamfilmer för både web och tv med tyngd på ditt budskap.

Företagsfilm

Ett bra sätt att nå dina kunder snabbt och effektivt är en företagsfilm på webben. A Media erbjuder företag en rad olika tjänster inom videoproduktion.

Dokumentation

A Media dokumenterar event och kan använda sig av bemannade flerkamerasystem och livesändningar på internet.