video3

video3

video

video

foto

foto

cinematography2

video2

Webbutveckling och webbdesign i egen WordPress-motor

wordpress
A Media använder sig av wordpress, ett open source projekt som vuxit till en av världens största cms’er eller content management systems. WordPress är dessutom helt kostnadsfri och väldigt enkel att använda. Du får full kontroll på innehållet på din sida utan att behöva skriva en enda rad kod.

Vi skapar egna teman och tillägg till WordPress så att din hemsida fungerar som du har tänkt.

Läs mer om WordPress här!

 

Nya generationens hemsidor

Allt fler människor använder sig av smartphones och läsplattor. Detta gör att vi som webdesigners måste anpassa våra hemsidor till den senaste tekniken. Vi har möjlighet att skapa mobilanpassade hemsidor som fungerar i alla tänkbara situationer.

allinone

En helhetslösning för din webbplats

Utöver att erbjuda teman och tillägg till WordPress har vi även möjlighet att erbjuda hosting av din webplatts i vår egen WordPressinstallation. A Media använder Binero, som enligt oss är Sveriges bästa webhotell. Detta ger dig en trygg och underhållsfri plattform att bygga din hemsida på. Du har även tillgång till vår egna webmail och filhanterare som gör att du kommer åt dina mail och viktiga filer från våra webbplatser.

Enkel sökmotoroptimering Yoast SEO

yoast seo

En väldigt viktig del i att marknadsföra sig på internet är att göra sin hemsida så synlig som möjligt. Här använder sig A Media av en plug-in till WordPress som heter ”Yoast SEO” Yoast är en av de mest använda tilläggen för optimering av din sida och gör att din sida kommer att rankas högre av sökmotorer som t.ex. Google. Verktygen är enkla att använda och A Media hjälper dig igång med din optimering.

Läs mer om yoast här!

Mobilanpassade lösningar för alla våra tjänster

Med vår helhetslösning får du möjlighet till åtkomst till alla våra tjänster via din smatphone. Har du dessutom en iphone så har även möjlighet att använda våra appar för cms, webmail och filhanterare.

appar